96 151 00 02 · 670 611 207
E-mail: info@fevafa.org

Actividad

FENT CAMÍ CAP AL V CONGRÉS AUTONÒMIC DE FEVAFA

martes, 8 de enero de 2013

imagen

Reunió de membres de Fevafa i  Afa Torrevieja amb els responsables municipals de Torrevieja per tractar temes relatius a questions d'infraestructura on es desenvoluparà el proper Congrés  Autonòmic de la Federació.


Després de ser ratificada per l'Assemblea General de la Federació, el passat dia 15 de desembre, la candidatura de Torrevieja  per albergar el V Congrés Autonòmic, el secretari de Fevafa Joan Durà, la presidenta d'Afa Torrevieja Matilde Sànchez i  Cristina Carrillo, Psicòloga de l’AFA, es reuniren amb l'Alcalde de  Torrevieja N'Eduardo Dolón i la regidora d'ONGs Na Carmen Mateo per anar concretant temes respecte a les infraestructures on es desenvoluparà el V Congrés.  Per part  de l'alcaldia es concretà la cessió de tot el Centre Cultural Virgen del Carmen, amb el seu  personal tècnic, per  als 300 participants que s'espera s'inscriguen en aquesta cinquena edició. Així mateix s'acordà acceptar la data proposada per Afa Torrevieja i la Junta Directiva de Fevafa del dia 23 de Novembre de 2.013.


En aquesta reunió, que és valorada  molt positivament per la bona predisposició de les autoritats locals,  es tractaren també altres temes, que aniran concretant-se, una vegada es reunisca la Comissió Organitzadora  del V Congrés de la que formen part membres de la Junta Directiva de Fevafa i Afa Torrevieja així com personal tècnic de les dues organitzacions.

 

Donat que la Federació està a l'espera de ser rebuda per Na Luisa Pastor, Presidenta de la Diputació Provincial, per tractar temes relatius a la financiació del V Congrés, l'alcalde de Torrevieja ens mostrà el seu total recolzament .

 

 

 

Volver