96 151 00 02 · 670 611 207
E-mail: info@fevafa.org

Actividad

LA MINISTRA DE SANIDAD, POLÍTICA SOCIAL E IGUALDAD, LEIRE PAJÍN VISITA LAS OBRAS DEL CENTRO DE DÍA DE ALZHÉIMER EN VILA-REAL

martes, 25 de octubre de 2011

imagen

 

en VALENCIÀ / en CASTELLANO

 

La Ministra de Sanitat, Política Social i Igualtat, Leire Pajín, ha visitat les obres del Centre de Dia per a Persones amb Alzheimer de Vila-real, un recurs que se sumarà a la xarxa existent de quatre centres de dia i sis unitats de respir familiar amb els  que compta l'Associació de Familiars de Persones amb Alzheimer (AFA) en la província de Castelló (Alemenara, Nulles, L'Alcora, Vila-real, Castelló i Benicarló). Estos centres oferixen atenció als malalts, familiars i professionals que cuiden o treballen amb les persones amb Alzheimer i en concret el Centre de Dia de Vila-real disposarà de places rotatòries, de manera que la xifra d'usuaris al llarg del dia superarà el mig centenar.


La Ministra de Sanitat va destacar la importància de la labor realitzada per la Confederació Espanyola d'Associacions de Familiars de Malalts d'Alzheimer i, en l'àmbit provincial, AFA Castelló, entitat responsable d'este recurs, agraint també la important labor que desenvolupen tant familiars com professionals.

 

El Secretari de FEVAFA i President d'AFA Castelló, Emilio Marmaneu, es va encarregar d'explicar a la Ministra la infraestructura i els servicis de què disposarà.

 

La Presidenta de FEVAFA, María Olmos, va estar present en representació de les 31 Associacions que formen la Federació Valenciana d'Associacions de Familiars de Persones amb Alzheimer.

 

 

 

 

 

 

en VALENCIÀ / en CASTELLANO

 

La ministra de Sanidad, Política Social e Igualdad, Leire Pajín, ha visitado las obras del Centro de Día de Personas con Alzhéimer de Vila-real, un recurso que se sumará a la red existente de cuatro centros de día y seis unidades de respiro familiar con los  que cuenta la Asociación de Familiares de Personas con Alzhéimer (AFA) en la provincia de Castellón (Alemenara, Nulles, Alcora, Vila-real, Castellón y Benicarló). Estos centros ofrecen atención a los enfermos, familiares y profesionales que cuidan o trabajan con las personas con Alzhéimer y en concreto el Centro de Día de Vila-real dispondrá de plazas rotatorias, de modo que la cifra de usuarios a lo largo del día superará el medio centenar.


La ministra de Sanidad destacó la importancia de la labor realizada por la Confederación Española de Asociaciones de Familiares de Enfermos de Alzhéimer y, en el ámbito provincial, AFA Castellón, entidad responsable de este recurso, agradeciendo también la importante labor que desarrollan tanto familiares como profesionales.

 

El Secretario de FEVAFA y Presidente de AFA Castellón, Emilio Marmaneu, se encargó de explicar a la Ministra la infraestructura y los servicios de los que dispondrá.

 

La Presidenta de FEVAFA, María Olmos, estuvo en representación de las 31 Asociaciones que forman la Federació Valenciana d’Associacions de Familiars de Persones amb Alzheimer.

FOTOS

El President d'AFA Castelló explicant el centre
Finalitzant la visita

 

Volver