96 151 00 02 · 670 611 207
E-mail: info@fevafa.org

Actividad

REUNIÓ AMB EL CONSELLER DE BENESTAR SOCIAL

martes, 25 de octubre de 2011

imagen

en VALENCIÀ / en CASTELLANO

 

El dia 25 d'octubre es van reunir en la seu de Benestar Social, Paseo Alameda, 16, el Conseller, En Jorge Cabré, el Secretari Autonòmic, En Joaquín Martínez, la Presidenta de FEVAFA, Na María Olmos, el Secretari, N’Emili Marmaneu, i el vocal, En Francisco Cervera.

En la reunió la Presidenta va oferir la col·laboració de FEVAFA amb l'objectiu que ambdós entitats estiguen coordinades.

Així mateix es van tractar temes relatius a la implantació de la Llei de Dependència i a les subvencions.

El Conseller es va interessar pel IV CONGRÉS AUTONÒMIC que se celebrarà el dia 26 a Castelló i va manifestar la seua intenció d'assistir i de col·laborar en el desenvolupament del mateix.

 

 

 

 

 

 

en VALENCIÀ / en CASTELLANO

 

El día 25 de octubre se reunieron en la sede de Bienestar Social, Paseo Alameda, 16, el Conseller, D. Jorge Cabré, el Secretario Autonómico, D. Joaquín Martínez, la Presidenta de FEVAFA, Dª María Olmos, el Secretario, D. Emilio Marmaneu, y el vocal, Francisco Cervera.

En dicha reunión la Presidenta ofreció la colaboración de FEVAFA con el objetivo de que ambas entidades estén coordinadas.

Asimismo se trataron temas relativos a la implantación de la Ley de Dependencia y a las subvenciones.

El Conseller se interesó por el IV CONGRESO AUTONÓMICO que se celebrará el día 26 en Castellón y manifestó su intención de asistir y de colaborar en el desarrollo del mismo.

 

FOTOS

Durant la reunió 2

 

Volver